Home / Foto-krug / FOTO-KRUG – 26. septembar – Istražujte sa prijateljima

FOTO-KRUG – 26. septembar – Istražujte sa prijateljima

Novi Foto-krug vezacemo za Globalnu foto-setnju u subotu 26. septembra! U prošlogodišnjoj globalnoj foto-šetnji učestvovalo je više hiljada fotografa iz 137 gradova. Foto-šetnja je odlična prilika da izađete, upoznate kolege fotografe sa kojima delite ljubav prema fotografiji, učite jedni od drugih, steknete nove prijatelje i, naravno, napravite neke inspirativne snimke.

Tema ovogodišnje šetnje je „Istražujte sa prijateljima”. Povedite prijatelje i pokažite šta vaš (nas) grad čini posebnim! Otkrijte skrivene dragulje vašeg grada, vaše omiljene lokacije i svakodnevicu vaše okoline.

Ne morate biti profesionalac da biste učestvovali, ponesite bilo kakav fotoaparat (mobilni telefon, kompaktni fotoaparat, DSLR) i pridružite se zabavi, postavite Kragujevac na fotografsku kartu sveta. Zvanična oznaka foto-šetnje na društvenim mrežama je: # 500pkGPV15

NAPOMENA: Vreme i mesto okupljanja i predlog rute će biti naknadno objavljeni! U međuvremenu je svaki predlog dobrodošao.

Kragujevac na svetsku mapu foto-setnje postavio je kao i prosle godine Goran Kojadinović. On je domacin i ove godine, tako da od njega ocekujemo dalje detalje.